Behandelingen


Trimbehandeling

Tijdens de trimbehandeling wordt de vacht geborsteld, alle klitten worden verwijderd en de vacht getrimd. Indien er tijdens de behandeling sprake is van ernstige klitten en vilt dan kan het tarief oplopen tot maximaal een bedrag van € 100,-


Nieuwe afspraak binnen 6 weken:

Regelmatig vachtonderhoud (1x per 4-6 weken) van uw langharige konijn zorgt ervoor dat de behandeling korter duurt (ongeveer 30 minuten) en minder stressvol is voor uw konijn.


Viltbehandeling

De vacht van uw konijn kan zo erg in de klit raken dat u er tijdens het borstelen niet meer door komt en gaat dan vervilten.
Weet u niet meer hoe u de vachtverzorging van uw langharige konijn moet aanpakken? Geen probleem, ik ben er om u en uw konijn te helpen!
Vervilt konijn is altijd een noodgeval, de huid kan niet meer ademen!
Uw konijn wordt dan ook geschoren en soms gebeurt dit in delen omdat dit veel tijd kost en veel stress levert bij uw konijn. U kunt uw konijn daarom hier achterlaten voor 1 of meerdere dagen.


Vachtverzorging kortharig

Komt uw normale/kort harige konijn moeilijk door de rui heen? Dan kan ik u helpen om uw konijn lekker te borstelen en het verwijderen van overtollig haar.


Nagels knippen


Voedingsadvies

Wat mogen konijnen wel en wat mogen ze niet eten? Heeft u konijn overgewicht of heeft uw konijn last van ondergewicht neem dan contact op met ons.